opc_loader

Over ons

Spiegelgraveren.nl is dé specialist in het graveren van spiegel. Spiegels graveren wij met de modernste laser graveermachine in hoge kwaliteit. Spiegels met tekst, een logo of foto besteld u eenvoudig online. Spiegels worden per PostNL geleverd. Het afhalen van spiegels op onze locatie in Zundert is ook mogelijk. Wij bieden u de volgende opties:
 

  • Spiegel met tekst graveren: een spiegel met tekst graveren stelt u eenvoudig samen. U kiest een model spiegel, vervolgens kiest u een formaat en een voorkeur voor een lettertype, vervolgens voegt u de spiegel toe aan de winkel wagen. De te graveren tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen tijdens het afronden van de bestelling.
  • Spiegel met logo graveren: laat een logo in een spiegel graveren. Het logo kunt u naar wens aanvullen met een tekst. Kies een model spiegel, kies vervolgens het formaat en de eventuele optie om tekst toe te voegen. Vervolgens voegt u de spiegel toe aan de winkelwagen. Tijdens het afronden van de bestelling krijgt u de mogelijkheid om het logo te uploaden en de eventuel tekst toe te voegen.
  • Spiegel met foto: laat een spiegel graveren met een foto en tekst. Het is ook mogelijk om een spiegel met foto in kleur te bestellen. Bestellen is zeer eenvoudig: kies een model spiegel, selecteer het formaat en kies een lettertype. In de vervolgstappen tijdens het afronden van de bestelling krijgt u de mogelijkheid om de foto te uploaden en een tekst toe te voegen.
  • Geboortespiegel: een geboortespiegel is een zeer leuk geschenk. Laat een geboortespiegel graveren met een persoonlijke tekst.
  • Trouw spiegel: met een trouw spiegel wordt de liefde vereeuwigd. Laat een trouw spiegel graveren met namen, een datum of gelukswens.
  • Liefdesspiegel: uit uw liefde met een liefdesspiegel. Laat een spiegel graveren met een persoonlijke tekst, namen of een datum.
  • Make-up spiegel graveren: laat een make-up spiegel graveren met een persoonlijke tekst of een foto.

 
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens. Voor een vlotte afhandeling verzoeken wij u vriendelijk dit zoveel mogelijk per te doen. Wij streven er naar om uw mail binnen één werkdag te beantwoorden.

Spiegelgraveren.nl is onderdeel van:

BlitZz graveerwerk
Katerstraat 54 
4881 AS Zundert (Noord-Brabant)
Nederland
Telefoon +31 (0)76 - 850 1667

Mobiel +31 (0)6 - 34 60 4642
E-mail: info@spiegelgraveren.nl
Kamer van koophandelnummer: 20141558
BTWnummer Nederland: NL002196984B85

BTWnummer België: BE0674673602

 
Bankgegevens Nederland:

Rabobank Zundert: NL65RABO0103771522 ten name van BlitZz graveerwerk

BIC nummer: RABONL2U


Bankgegevens België:

KBC bank Wuustwezel: IBAN/SEPA: BE70 7310 1755 2325 ten name van BlitZz graveerwerk

BIC: KREDBEBB

U kunt ons op afspraak bezoeken. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

 
Bestellingen kunt u per post ontvangen maar ook afhalen op het volgende adres:
Katerstraat 54 te Zundert (NL)

Wanneer u een order plaatst via Spiegelgraveren.nl ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Om deze orderbevestiging in goede staat te ontvangen, dient u info@spiegelgraveren.nl toe te voegen aan de lijst met vertrouwde/veilige afzenders of uw proxy-instellingen te controleren. Tot die tijd is het mogelijk dat deze e-mailbevestiging bij uw ongewenste berichten in uw inbox wordt geplaatst.


Spiegelgraveren.nl is onderdeel van BlitZz graveerwerk. BlitZz graveerwerk is actief sinds 2008 en heeft inmiddels tienduizenden tevreden klanten. Een combinatie van ervaren graveerders, moderne machines, een breed assortiment en enthousiasme maakt BlitZz graveerwerk tot een succesvol en betrouwbaar bedrijf. Of het nu gaat om stukproductie of grote series: alles is mogelijk. BlitZz graveerwerk is onder andere actief met de volgende webwinkels:

www.BlitZz-graveerwerk.nl: een leuke collectie met onder andere naamborden, dierenpenningen, sportprijzen en de mogelijkheid voor: sleutelhangers graveren, fotolijst graveren, kinderbestek graveren.

www.aanstekers.be en www.aanstekergraveren.nl: een ruime collectie van meer dan 2.000 Zippo aanstekers, Colibri aanstekers, Clipper aanstekers en Caseti aanstekers. Laat een aansteker graveren met uw eigen tekst, logo en/of foto.

www.foto-kristal.nl: laat een kristal graveren van een persoonlijke tekst en foto kristallen met een eigen foto.

www.sieraadgraveren.nl en www.sieraadgraveren.be: sieraden zijn leuker en persoonlijker als u ze zelf kan samen stellen, laten graveren en personaliseren. Sieraadgraveren.nl heeft een leuke collectie ketting hangers, ringen, naamkettingen, afdruksieraden en assieraden. Laat een ring graveren, een armband graveren, een ketting graveren of laat een uniek sieraad op maat maken.

 

Blitzz Graveerwerk