opc_loader

Zwart ingewassen houten lijst met spiegel met foto en tekst

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
165,60

Foto

Lettertype:

Afmeting spiegel:

Proefdruk per mail ontvangen?

Beschrijving

Zwart ingewassen houten lijst met spiegel met foto en tekst graveren. Deze spiegel is verkrijgbaar in diverse afmetingen en is voorzien van een degelijke houten lijst van 39mm breed.

Foto's kunnen in kleur en in zwart-wit verwerkt worden. Foto's in kleur worden in hoge resolutie op een dun aluminium paneel geprint welke vervolgens op de spiegel wordt gemonteerd. Foto's in zwart-wit worden gegraveerd. Mocht het contrast in de foto te laag zijn, dan zullen wij deze in hoge resolutie printen zoals bij kleurenfoto's. De foto en de tekst kunt u toevoegen in de vervolgstappen van het bestelproces. Hoe beter de kwaliteit van de foto, des te mooier het eindresultaat. Indien de foto een te lage kwaliteit heeft, zullen wij contact met u opnemen. Voor de eventuele tekst heeft u de keuze uit de volgende lettertypes:

Lettertypes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: