opc_loader

Vierkante spiegelklok met logo graveren

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
147,50

Facetrand:

Lettertype:

Proefdruk per mail ontvangen?

Beschrijving

Vierkante spiegel klok in de afmetingen 40x40cm. Laat de spiegelklok graveren met een logo en een persoonlijke tekst naar keuze. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Lettertypes

De spiegel is verkrijgbaar met of zonder facetrand. Het klokwerk is geplaatst in het midden van de spiegel. Het mechaniek van de klok bevindt zich achter de spiegel. Er worden zowel rechte wijzers als sierlijke wijzers mee geleverd zodat u een uiterlijk naar smaak kunt kiezen.

U kunt in de volgende stappen van het bestelproces het logo en de tekst van maximaal 5 regels van 30 karakters toevoegen. De spiegel graveren wij in hoge kwaliteit met een laser langs de achterzijde van de spiegel zodat de spiegel aan de voorzijde mooi vlak blijft en de tekst als het ware in het glas ligt.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items