opc_loader

Spiegel vierkant

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
57,45

Lettertype:

Afmeting spiegel:

Bevestigingsset mee bestellen?

Aantal vingerafdrukken:

Afdruk:

Proefdruk per mail ontvangen?

Beschrijving

Vierkante spiegel met vingerafdruk. Het is mogelijk om één of twee vingerafdrukken te laten graveren in de spiegel. De vingerafdruk of vingerafdrukken kunt u op de volgende manieren aanleveren:

- uploaden tijdens het bestelproces.

- mailen naar info@spiegelgraveren.nl onder vermelding van uw naam en het ordernummer na het plaatsen van de bestelling.

- opsturen naar: Spiegelgraveren.nl, Katerstraat 54, 4881 AS Zundert, Nederland.

Indien u nog geen vingerafdruk(ken) beschikbaar heeft kunt u een afdrukset mee bestellen. De afdrukset sturen wij u toe samen met een duidelijke handleiding. De vingerafdruk(ken) kunt u vervolgens inscannen en mailen of naar ons opsturen.

De vingerafdruk of vingerafdrukken kunt u aanvullen met een persoonlijke tekst in de linker bovenhoek en/of de rechter onderhoek. De graveertekst kunt u toevoegen nadat u de spiegel in het winkelwagentje heeft geplaatst. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Lettertypes spiegel met tekst

De spiegel graveren wij in hoge kwaliteit door middel van een laser wat een prachtig resultaat geeft. Voor een eenvoudige montage van de spiegel adviseren wij om een bevestigingsset mee te bestellen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items