opc_loader

Ronde spiegel klok met foto

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
193,10

Facetrand:

Foto

Kleur klok:

Lettertype:

Bevestigingsset mee bestellen?

Proefdruk per mail ontvangen?

Beschrijving

Ronde spiegel klok met diameter van 60cm. Foto's kunnen in kleur en in zwart-wit verwerkt worden. Foto's in kleur worden in hoge resolutie op een dun aluminium paneel geprint welke vervolgens op de spiegel wordt gemonteerd. Foto's in zwart-wit worden gegraveerd. Mocht het contrast in de foto te laag zijn, dan zullen wij deze in hoge resolutie printen zoals bij kleurenfoto's.

Laat de spiegel klok graveren met een persoonlijke tekst. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Lettertypes

De spiegel heeft een diameter van 60cm en is verkrijgbaar met of zonder facetrand. Voor een eenvoudige montage adviseren wij u een bevestigingset mee te bestellen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een zilverkleurig of zwart klokwerk. De alluminium klok is van het merk NeXtime en heeft een diameter van 48cm.

U kunt in de volgende stappen van het bestelproces de tekst van maximaal 2 regels van 30 karakters toevoegen. De spiegel graveren wij in hoge kwaliteit met een laser langs de achterzijde van de spiegel zodat de spiegel aan de voorzijde mooi vlak blijft en de tekst als het ware in het glas ligt.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items