opc_loader

Ronde spiegel klok met logo graveren en cijfer weergave

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
180,65

Cijfers:

Facetrand:

Lettertype:

Bevestigingsset mee bestellen?

Proefdruk per mail ontvangen?

Beschrijving

Ronde spiegel klok met diameter van 60cm met rondom een tijdweergave in normale cijfers of Romeinse cijfers. Laat de spiegel klok graveren met een logo en een korte persoonlijke tekst. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Lettertypes

De spiegel heeft een diameter van 60cm en is verkrijgbaar met of zonder facetrand. Voor een eenvoudige montage adviseren wij u een bevestigingset mee te bestellen. De zwarte aluminium klok is van het merk NeXtime en heeft een diameter van 48cm.

U kunt in de volgende stappen van het bestelproces de tekst van maximaal 2 regels van 30 karakters toevoegen. De spiegel graveren wij in hoge kwaliteit met een laser langs de achterzijde van de spiegel zodat de spiegel aan de voorzijde mooi vlak blijft en de tekst als het ware in het glas ligt. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: