opc_loader

Spiegel Vierkant met foto en tekst

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
106,20

Foto

Lettertype:

Afmeting spiegel:

Bevestigingsset mee bestellen?

Proefdruk per mail ontvangen?

Beschrijving

Spiegel vierkant met foto en tekst graveren. Deze spiegel is te bestellen in de afmetingen 30x30cm en 60x60cm. Foto's kunnen in kleur en in zwart-wit verwerkt worden. Foto's in kleur worden in hoge resolutie op een dun aluminium paneel geprint welke vervolgens op de spiegel wordt gemonteerd. Foto's in zwart-wit worden gegraveerd. Mocht het contrast in de foto te laag zijn, dan zullen wij deze in hoge resolutie printen zoals bij kleurenfoto's. De tekst graveren wij langs de achterzijde in de spiegel door middel van een laser. Voor een eenvoudige montage adviseren wij om een bevestigingsset mee te bestellen.

De foto en de tekst kunt u toevoegen in de vervolgstappen van het bestelproces. Hoe beter de kwaliteit van de foto, des te mooier het eindresultaat. Indien de foto een te lage kwaliteit heeft, zullen wij contact met u opnemen. Voor de eventuele tekst heeft u de keuze uit de volgende lettertypes:

Lettertypes spiegel graveren

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items